VEGAN - NETESTOVÁNO NA ZVÍŘATECH

O značce Idun Minerals

Vegan a netestováno na zvířetech

Dostáváme mnoho otázek týkajících se testování na zvířatech u produktů IDUN Minerals.

"Stále existují nějaké produkty testované na zvířatech?" Proč se musí dělat testy na zvířatech? Které kosmetické značky netestují na zvířatech? “ Chápeme, že tyto otázky jsou časté a jsme velmi rádi, že tolik z vás má obavu o zvířata a že dbáte na to, aby kosmetika, kterou si kupujete nebyla testována na zvířatech.

My v IDUN Minerals se nevěnujeme testům na zvířatech. Ale protože tolik z vás se na to ptá, chceme vám říci něco víc o tom, proč se některé kosmetické značky rozhodnou testovat na zvířatech. Podle evropských právních předpisů není povoleno zkoušet na zvířatech konečný produkt ani složky. Na druhé straně existují některé značky, které prodávají své výrobky v zemích, kde zákon ukládá výrobci testování produktů na zvířatech (jako je Čína). To znamená, že pokud společnost prodává své výrobky ve fyzickém obchodě v Číně a nemá produkci ve vlastní zemi, musí být produkt testován na zvířatech. Požadavkem země je, aby výrobky, které mají být prodávány v obchodech, byly testovány na zvířatech. Stejně jako má Evropa vlastní právní předpisy týkající se zkoušek na zvířatech, některé země tvrdí, že kosmetika musí být testován na zvířatech. Pak je na společnosti, která prodává kosmetické produkty, aby rozhodla, zda chcete provést testování na zvířatech či nikoli. Vždy se můžete rozhodnout své výrobky neprodávat do zemí, které vyžadují testování na zvířatech, a proto se jim vyhnout.

Když si koupíte produkt od společnosti IDUN Minerals, můžete si být jisti, že produkt nebyl testován na zvířatech. Milujeme zvířata a staráme se o život na naší planetě!

Netestováno na zvířatech

Zpět do obchodu