O IDUN MINERALS

O značce Idun Minerals

 

IDUN Minerals je švédská kosmetická značka s produkty na bázi vysoce čištěných minerálů organického původu. Výrobky jsou vyvíjeny v úzké spolupráci s vědci a dermatology a obsahují přísady, které chrání a ošetřují pokožku. Značka  IDUN Minerals má výhradní zastoupení ve všech švédských lékárnách. To znamená, že všechny produkty prošly přísnou kontrolou lékáren a splňují jejich vysoké standardy kvality.

IDUN Minerals má také vlastní „černou listinu“ ingrediencí, které jsou ve výrobcích zakázány, což zaručuje šetrné a bezpečné použití. Švédská asociace pro astma a alergie díky několika málo čistým ingrediencím jako první značku doporučila pudrové makeupy IDUN Minerals. Suchý šampon IDUN Minerals je navíc prvním na trhu, který nese ekoznačku Nordic Swan.

Lidé s citlivou pletí mohou tak používat IDUN Minerals ke své každodenní péči.

Když si koupíte produkt od IDUN Minerals, můžete si být jisti, že nebyl testován na zvířatech. Naše kosmetické výrobky jsou vyrobeny z čistých ingrediencí vytvořených s ohledem na vaši pokožku, zvířata a přírodu. Naše práce v oblasti udržitelnosti zahrnuje neustálé přezkoumávání našich obalů, takže jsme vždy v čele recyklovatelných a udržitelných obalových materiálů. Zvyšujeme také ekologickou dopravu kladením požadavků na naše dodavatele dopravy. 

 

 

 

Příběh značky Idun Minerals .. název se inspiruje ve starověké skandinávské mytologii. Idun byla bohyní věčného mládí. Severská bohyně Idun, manželka boha básníků Bragiho, jejímž životním úkolem bylo hlídal kouzelná jablka, uložená v jasanové trulici. Tato jablka dokázala boha, ale i člověka, na určitý čas ochránit před zestárnutím. Proto je bohyně Idun vnímána jako ochránkyně zdraví a síly ... ta, která omlazuje. Omlazující jablko má ve svém logu značka Idun minerals záměrně.

 

Exkluzivita značky je podtržena krásnými malbami bohyně Idun na obalech některých produktů. Bohyní Idun a severskou mytologií se nechala inspirovat uznávaná umělkyně a návrhářka Patrizie Gucci a vytvořila krásné malby, které jsou ozdobou na krabičkách některých produktů.  

Zpět do obchodu